ACTUALITATE 15 iunie 2017

Finanțatorul Sepsi OSK: „Nici Mourinho nu poate să îl schimbe pe Vali Suciu”

de Iulia Drăghici - Taraș | 7329 vizualizări

Finanțatorul echipei de fotbal din Sfântu Gheorghe, Diószegi László neagă vehement zvonurile conform cărora ar fi purtat discuții cu fostul antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuță. Acesta a declarat pentru Observatorul de Covasna că cel care a vorbit cu Miriuță a fost de fapt un director al echipei Sepsi OSK și că discuția s-a purtat pe fondul unor transferuri de jucători, nu pentru postul de antrenor, care nu se va vacanta în curând.

„Avem un director de club, venit din Ungaria. El este prieten cu domnul Miriuță și a vorbit cu dânsul despre niște jucători. Ideea că Miriuță ar fi vorbit cu mine este greșită pentru că nu îl cunosc personal, nici nu am vorbit în viața mea cu el. În plus, nici nu aș avea de ce să vorbesc cu acesta pentru că acum două, trei luni de zile mi-am dat cuvântul că dacă reușim să promovăm în prima ligă, Vali Suciu rămâne antrenor. Orice speculație nu este adevărată. (...) Nu este nicio discuție, despre niciun antrenor. Vali Suciu, Kulcsar și Nagy rămân aici. Nici Mourinho nu poate să îi schimbe. Noi am făcut acest club cu o altă mentalitate și am pus accent pe prietenie, performanță și voință. Vali Suciu a demonstrat că are toate aceste trei calități, deci nici vorbă de vreo schimbare”, ne-a declarat Diószegi László.

Miercuri, presa centrală a lansat în spațiul public ideea că fostul antrenor al echipei CFR Cluj ar fi fost contactat de reprezentanții Sepsi OSK pentru postul de antrenor principal, după ce a fost înlocuit la cârma echipei clujene de Dan Petrescu. Vasile Miriuță a negat de asemenea zvonurile, dar a precizat că a discutat cu „președintele” clubului covăsnean, pe care îl cunoaște foarte bine, și astfel s-a născut interpretarea că ar fi vorba de patronul Diószegi László.

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.