ACTUALITATE 18 mai 2017

Diószegi László, patron Sepsi OSK: „Dacă vom câștiga la Suceava, suntem cu un picior în Liga 1”

de Covasna Media | 4328 vizualizări

Finanțatorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Diószegi László, crede că, în cazul unei victorii sâmbătă, la Suceava, echipa sa va fi pe jumătate în Prima Ligă.

„Mergem la Suceava cu gândul de a câștiga și de a dobândi un avans bun. Știm că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu față de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament și s-au dus la Afumați în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieții din Suceava au intrat în antrenament începând de astăzi. Sunt niște zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reușit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren și încercăm să venim cu valoarea”, a declarat Diószegi László pentru „Observatorul de Covasna”.

„Dacă vom câștiga la Suceava, promovarea nu este asigurată, dar, cum se spune la noi la secui, vom fi cu un picior în Prima Ligă. Dar numai cu un picior, mai e unul, acela înseamnă încă trei meciuri. Mai avem două meciuri acasă, cu Brăila și Mioveni, foarte grele, iar duminica viitoare jucăm în deplasare cu Reșița, o partidă dificilă”, ne-a mai spus Diószegi László.

Cu toate precauțiile oficialilor, Sepsi OSK este deja cu gândul la Liga 1. Patronul echipei a declarat anterior în mass media că, odată promovată, echipa covăsneană va disputa meciurile de acasă la Brașov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.