ACTUALITATE 7 iulie 2016

Finala Euro 2016, vizionată în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 427 vizualizări

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe îi invită duminică, 10 iulie, pe iubitorii fotbalului, dar nu numai, în Piaţa Centrală pentru a viziona împreună finala Campionatului European de fotbal din 2016.

„Campionatul european de fotbal 2016 ne-a oferit un alt prilej de „a lua în stăpânire” Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. În weekendul acesta urmează punctul culminant al campionatului. Duminică vom afla care echipă va câștiga Campionatul European de fotbal din 2016.  În această zi, de la ora 22.00 îi așteptăm din nou spectatorii din Sfântu Gheorghe ca să urmărim împreună finala acestui turneu”, transmite Biroul de Presă al Primăriei din Sfântu Gheorghe.

Aceeaşi sursă precizează: „Numărul locurilor asigurate de organizatori este limitat, astfel, organizatorii au rugămintea, ca cei care au posibilitatea, să-și aducă un scaun pliant sau o pernă de șezut. De-asemenea, organizatorii au rugămintea ca să avem grijă împreună de Piața Centrală și să nu lăsăm gunoaie în urma noastră după finalul transmisiunii”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.