ACTUALITATE 12 februarie 2017

Final Eight-ul Cupei României: Sepsi SIC a pierdut la limită meciul cu Târgoviște

de Covasna Media | 953 vizualizări

În cadrul turneului Final Eight al Cupei României la Baschet Feminin, găzduit la Sfântu Gheorghe, primul meci de semifinală, disputat vineri, a adus față în față echipele Sepsi OSK și CS Municipal Târgoviște. După ce au dominat în prima rundă și au obținut un egal (13-13) în al treilea sfert al partidei, fetele noastre au pierdut în ultima pătrime cu 12-22, scorul final fiind 55-58 pentru oaspeți.

„Am pierdut mai mult din cauza unor probleme individuale, a aruncărilor libere (...) iar în repriza a patra noi am crezut că suntem în avantaj, dar ele au vrut mai mult și și-au revenit de la 13 puncte“, a declarat Rusz Istvan, managerul Sepsi SIC, pentru Observatorul de Covasna.

Finala, disputată între CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brasov, a fost câștigată de către dâmbovițence cu 64-63.

Totodată, meciul All Star Games, disputat duminică, a fost câștigat de către selecționata Sud, în care au jucat și fetele Sepsi SIC, aceasta învingând cu 83-82 selecționata Nord.

Final Eight-ul Cupei României a fost organizat de către Sepsi SIC.  „A fost un eveniment foarte frumos, cred că a fost o reușită a baschetului feminin“, a apreciat reprezentantul organizatorilor, Rusz Istvan.

Covasnamedia.ro

Teme articol: baschet Cupa Romaniei
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.