ACTUALITATE 16 februarie 2016

Final de iarnă cu competiții de schi pentru Palatul Copiilor

de Sever Ioan Miu | 540 vizualizări

Ultimele competiții de iarnă la care participă Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului au loc săptămâna aceasta, în timp ce începutul primăverii va aduce spectacole de 8 martie și activități de încondeierea ouălor.

„Copiii noștri merg la două concursuri naționale de schi. Între 16 și 18 februarie sunt la Trofeul Gutâi, la Cavnic, Maramureș iar între 19 și 21 februarie la Serbările Zăpezii de la Băișoara, în județul Cluj”, ne-a declarat directorul Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, Kerekes Jenő.

„La Cluburile Copiilor din Baraolt, Târgu Secuiesc, Întorsura Buzăului și la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe vom avea spectacole dedicate zilei de 8 martie. Între 21 și 25 martie avem încondeierea ouălor la Palatul Copiilor, la Sala Mare, între orele 8-14. Vor fi 600-700 de copii. Întotdeauna aducem doi-trei miei și iepurași în curte. În Vinerea Mare a Paştelui Catolic, pe 25 martie, avem un proiect cu Fundaţia Diakonia, mergem la copilașii cu Sindrom Down de la centrul de zi pentru copii cu dizabilități și vom vopsi împreună cu ei ouă”, a mai spus Kerekes. El a adăugat că activitatea de încondeiere va fi reluată la Palatul Copiilor și înainte de Paștele Ortodox. Un alt eveniment programat pentru luna martie, concursul Pro Natura, a fost decalat pentru luna aprilie, pentru ca participanții să prindă vreme frumoasă.

Teme articol: schi Palatul Copiilor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.