ACTUALITATE 8 decembrie 2022

Fii Moș Crăciun pentru un cățel de la adăpostul din Câmpu Frumos

de Daniela Luca | 844 vizualizări

Doritorii pot alege cărui patruped vor să îi facă un dar de sărbători 

Nu e nevoie să facem lucruri mărețe ca să fim eroi. Un gest mic poate însemna totul pentru un suflet abandonat, iar din acest motiv adăpostul de câini de la Câmpu Frumos organizează o campanie în care se poate implica orice persoană căreia îi pasă de patrupezii cu care viața nu a fost prea blândă. Luna aceasta, doritorii sunt invitați să devină Moși pentru unul sau mai mulți căței din adăpost. 

Pe pagina de Facebook a adăpostului sunt postate imagini cu câinii și cu numele lor. Cei care vor să se implice în campanie își pot alege în comentarii patrupedul căruia vor să îi facă un dar de sărbători, fie că este vorba de plimbări, de jucării sau de mâncare. 

„Haideți să aducem împreună bucurie câinilor abandonaţi din adăposturi! Cum poţi face asta? (...) Scoate-l la plimbare! Orice câine adoră să fie plimbat. Dacă poți, mergi la adăpost, plimbă-l, iubeşte-l și petrece timp de calitate cu el. Nu este o exagerare să spunem că asta le place cel mai mult! Mergeți la cumpărături! Poți lua un colier, o lesă, momeală de recompensă, mâncare, conserve sau orice fel de alimente, o jucărie, produse cosmetice, diverse perii, sau orice altceva la care vă puteți gândi. Dacă nu puteți merge la adăpost, dar doriți să faceți o donație, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat, iar voluntarii vor colecta orice donație pe care o aduceți în zona Sfântu Gheorghe. Pentru cei care doresc să doneze din Târgu Secuiesc, dar nu au posibilitatea de a o face personal, le pot contacta pe Mátyás Melinda sau Csáki Pálma, care vor fi bucuroase să colecteze pachetul (ele) pentru câini. (...) Dacă doriți să trimiteți o donație în bani, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat. Banii vor fi folosiți de voluntari pentru a cumpăra lucruri pentru câini și a le oferi cățeilor! Haideți să fim îngeri, să facem ziua unui suflet fără adăpost mai luminoasă”, ne-au transmis organizatorii acțiunii. 

Cel mai mare dar pentru cățeii fără stăpâni ar fi să petreacă sărbătorile într-o familie adevărată, iar din acest motiv cei care vor să îi ajute trebuie să nu uite nici de faptul că există posibilitatea să îi adopte, mai spun voluntarii adăpostului.

Sursă foto: Sepsiszentgyörgyi Kóborkutya Menhely/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.