ACTUALITATE 3 aprilie 2014

Fermierii covăsneni se gândesc la proteste din cauza accizei la combustibil

de Székely Emőke | 116 vizualizări

În cazul în care premierul Victor Ponta nu va renunța la acciza de 7 eurocenți la motorină, fermierii vor ieși în stradă – spune președintele Asociației Crescătorilor de Bovine din județul Covasna, Ötvös Mózes.

„Acciza lovește în plin fermierii, crește costul lucrărilor efectuate cu mașini, iar acest lucru se va regăsi în prețul de vânzare a produselor agricole, și implicit al produselor de pe rafturile magazinelor” – spune Ötvös, adăugând că speră că și fermierii din județele Harghita și Brașov se vor alătura colegilor covăsneni în cazul în care se va ajunge la o acțiune de protest. De asemenea, președintele Asociației Crescătorilor de Bovine a spus că este important ca fermierii să fie uniți în rezolvarea acestei probleme și că în eventualitatea unei acțiuni de protest îi așteaptă pe toți cei care doresc să ridice vocea împotriva acestei accize.

Rămâne de văzut în perioada următoare care va fi decizia fermierilor, dacă vor ieși într-adevăr în stradă sau vor găsi o altă modalitate pentru a-și rezolva păsurile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
costel, 4 aprilie 2014
dar acum de ce nu vb cu sefii asa zisului "tinut secuiesc"
lili, 4 aprilie 2014
Uniti, altfel nu cred ca se va impiedica Ponta de fermierii covasneni... nu-l vad punand piciorul in zona pentru discutii cu fermierii covasneni !!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.