ACTUALITATE 8 martie 2016

Fermierii covăsneni cu peste 150 de oi se întâlnesc vineri la Reci

de Iulia Drăghici - Taraș | 743 vizualizări

 Crescătorii de Ovine din judeţul Covasna care au peste 150 de oi sunt convocaţi să se reunească în Adunare Generală vineri, 11 martie, de la ora 12, la Hanul „Nufărul” din comuna Reci. Întâlnirea este organizată de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine Covasna.

Referitor la tema întâlnirii, Tudor Popa, reprezentantul Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Ovine Covasna, ne-a declarat: „O să discutăm despre Controlul Oficial al Performanţelor (COP) şi despre Registrul Genealogic (RG)”.

„Cu această ocazie vom prezenta şi condiţiile necesare pentru accesarea sprijinului cuplat de producţie, fermierilor care deţin efective între 150 - 600 capete”, au notat organizatorii în comunicarea transmisă presei.

La reuniune sunt aşteptaţi între 150 şi 300 de crescători de ovine, potrivit reprezentantului Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Ovine Covasna. Acesta a ţinut să sublinieze faptul că întâlnirea se adresează doar fermierilor care au peste 150 de capete de ovine. „Cei care au sub 150 de oi riscă să vină degeaba pentru că nu vor afla informaţii care să le fie utile”, a spus Tudor Popa.

Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine Covasna are în total peste 1.500 de membri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.