ACTUALITATE 1 aprilie 2014

Familie evacuată din blocul social

de Székely Emőke | 74 vizualizări

O familie a fost evacuată din blocul social de pe strada Lunca Oltului după ce luni la rând nu și-a plătit nici chiria, nici facturile la utilități. Alte 20 de familii au fost date în judecată de Primăria Sfântu Gheorghe, dar dacă vor plăti datoriile, nu vor trebui să părăsească locuințele în care se află.

Cele 110 de familii care locuiesc în blocurile sociale de pe strada Lunca Oltului au fost mutate aici de la Sing-Sing, unde s-au obișnuit să nu plătească nimic, și se pare că procedează la fel și în apartamentele renovate pe care le-au primit de la municipalitate. „Chiria pentru lunile de iarnă este de 120 de lei, iar vara 50 de lei. Nu este o sumă atât de mare pe care să nu o poată plăti cineva, acești bani pot fi câștigați într-o săptămână muncind ca zilieri. Aceasta este prima familie care a acumulat datorii de 2.000 de lei, am dat-o în judecată, am câștigat procesul și astfel trebuie să se mute” – a declarat viceprimarul Tischler Ferenc.

Acesta a precizat că în cazul mai multor alte familii au început procedura judiciară, și când au văzut că nu e de glumă, unele familii au început să își stingă datoriile. „Am spus că nu vom construi un alt Sing-Sing” – a conchis Tischler.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.