ACTUALITATE 5 noiembrie 2014

Exercițiu de amploare al pompierilor la Spitalul de Cardiologie de la Covasna [FOTO]

de Székely Emőke | 140 vizualizări

În jur de 40 de pompieri voluntari și profesioniști au participat miercuri la un amplu exercițiu de cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, ne-a declarat că pompierii au acționat concomitent în mai multe scenarii care s-ar putea întâmpla. „Au acționat prima dată angajații spitalului, care au folosit stingătoare și alte mijloace pe care le aveau în dotare, apoi pompierii voluntari din Covasna, după care au intervenit echipaje de la ISU Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc. Au fost evacuați pacienții, concomitent s-a acționat la stingerea incendiului, dar și la evacuarea unor persoane cu ajutorul scării metalice” – a declarat Marius Tolvaj.

Acesta a mai spus că în curtea spitalului le-au arătat celor interesați metodele de descarcerare pe care le folosește ISU. La eveniment au participat printre alții și prefectul Marius Popica, persoane din conducerea spitalului, precum și reprezentanți ai Ambulanței Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.