ACTUALITATE 29 septembrie 2016

Evenimente multiculturale, prezentate în oraşul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 320 vizualizări

Evenimentele multiculturale din orașul Covasna continuă în zilele viitoare cu o șezătoare, cu un concert „Enescu, Sunet şi Culoare” şi cu vernisajul expoziţiei din lucrările taberei de creaţie de la Băile Bálványos INCITATO - ART CAMP 2016.

Şezătoarea este organizată vineri, 30 septembrie de la ora 18 în Sala Unirea. Evenimentul, care are  sloganul „Războiul împotriva indiferenței continuă!”, este pus la cale de Asociația Cultural-Creștină Justinian Teculescu. Mai multe informații: https://www.facebook.com/justinian.teculescu.covasna.

Concertul „Enescu, Sunet şi Culoare” va avea loc luni, 3 octombrie, de la ora 12 la Centrul Cultural Covasna. Interpreții sunt: Andrei Radu (Vioară), Măriuca Popa (Pian), Corina Răducanu şi Eugen Dumitrescu (pian la patru mâini).

„Turneul național de concerte experiment promovează muzica clasică și arta contemporană, într-un format sincretic, interactiv - muzică și arte plastice în timp real. Muzica lui George Enescu se întâlnește cu busturile realizate de artistul plastic Maria Păun, într-un happening al artei contemporane în care culoarea muzicii enesciene este redată prin pictură de către publicul secolului XXI”, arată un comuncat de presă.

Evenimentul este organizat de Asociația Klavier Art, iar intrarea este liberă.

Tot luni, 3 octombrie 2016,de la ora 17, la Galeria de artă Kádár László Covasna va avea loc vernisajul expoziției din lucrările taberei de creaţie de la Băile Bálványos INCITATO - ART CAMP 2016.

Cuvântul de deschidere îl va avea criticul de artă Bartha Zonga, iar colaboratori ai evenimentului sunt elevii Liceului Kőrösi Csoma Sándor Kiss Eszter, Szabó Tamás și Váncza Manassé.

Expoziţia se poate vizita până în data de 29 octombrie 2016.

 

 

 

 

Teme articol: Covasna Cultură evenimente
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.