ACTUALITATE 13 octombrie 2016

Eveniment despre îmbunătăţirea condiţiilor de muncă la ITM Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 452 vizualizări

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Covasna a organizat în 12 octombrie un eveniment cu tema „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”, dedicat „Săptămânii europene pentru securitate şi sănătate în muncă”.

În cadrul evenimentului, inspectorul de muncă Doina Munteanu a prezentat o lucrare cu tema „Tainele motivaţiei la locul de muncă şi îmbunătăţirea calităţii vieţii angajaţilor”, iar inspectorul de muncă Bakó lulia a prezentat lucrarea „Condiţii de muncă adecvate pentru lucrătorii de peste 55 de ani”.

Prezentările au fost făcute în faţa unui public format din angajatori din sectorul public şi privat, manageri, lucrători desemnaţi pentru activităţile de prevenire şi protecţie a riscurilor profesionale, reprezentanţi ai lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, servicii interne şi externe de prevenire şi protecţie.

„Acţiunile din cursul „Săptămânii europene a securităţii şi sănătăţii în muncă” îşi propun să încurajeze şi să ajute lucrătorii, cadrele de conducere şi angajatorii să identifice şi să gestioneze problemele generate de îmbătrânirea forţei de muncă şi crearea unor condiţii de muncă adecvate care conferă durabilitate vieţii profesionale şi asigură îmbătrânirea în condiţii bune de sănătate. Având în vedere faptul că Săptămâna europeană este cel mai important eveniment de sensibilizare de acest fel dedicat îmbunătăţirii securităţii şi sănătăţii în muncă din Europa, în cadrul acestei campanii Inspecţia Muncii va organiza un simpozion regional la Piatra Neamţ, în perioada 19 – 21 octombrie, la care Inspectoratul Teritorial de Muncă Covasna va participa cu cele două lucrări”, arată un comunicat de presă al ITM Covasna.

Campania este lansată de Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, prin proiectul „Locuri de muncă sigure şi sănătoase, 2016 – 2017”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.