ACTUALITATE 20 decembrie 2011

Elevi în vizită la Poştă

de Covasna Media | 69 vizualizări

Ca în fiecare an, Poşta Română îşi păstrează tradiţia de a fi cât mai aproape de clienţii săi. Astfel, joia trecută, un grup de elevi din clasa a IV-a de la Şcoala Godri Ferenc din Sf. Gheorghe, împreună cu învăţătoarea Solomon Martha, au vizitat Of. Sfantu Gheorghe 3 şi  Oficiul de Tranzit pentru a intra în universul Poştei Române şi pentru a înţelege mai uşor activitatea poştală.

Reprezentanţi ai OJP Covasna au învăţat copiii cum să expedieze o scrisoare şi le-au explicat traseul pe care îl parcurge aceasta până la destinaţie.

Copiii au primit din partea dirigintei oficiului poştal pixuri „Descoperă natura” şi scrisori din campania „Scrisoare către Moş Crăciun” pe care copiii au promis că le vor expedia lui Moş Crăciun. Au cumpărat timbre poştale pentru a expedia scrisorile scrise de ei. Apoi rând pe rând au introdus scrisorile în cutia poştală amplasată în faţa oficiului. Copiii au fost întâmpinaţi la oficiu cu bomboane de pom şi turtă dulce fiind entuziasmaţi de tot ceea ce au descoperit în acest univers.

Copiii au fost foarte emoţionaţi de incursiunea în lumea poştei şi au promis că vor trimite mai multe scrisori de acum înainte.

Conducerea Oficiului Judeţean de Poştă Covasna mulţumeste şcolii pentru vizita făcută şi îi aşteaptă în vizită sau ca şi clienţi, cât mai des.

Director OJP Covasna

Cosmin Boricean

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.