ACTUALITATE 6 septembrie 2016

E liber la achiziţionarea de bilete PulzArt!

de Iulia Drăghici - Taraș | 386 vizualizări

Festivalul de arte contemporane PulzArt a început marţi vânzarea de bilete la evenimentele care se vor desfăşura la Sfântu Gheorghe în perioada 15 – 18 septembrie a.c.. Preţurile variază între 10 şi 25 de lei, iar unele spectacole oferă reduceri studenţilor şi pensionarilor.

„Un bilet pentru povestea de teatru de umbre „Icebook” de Davy & Kristin McGuire costă 10 lei, iar biletele la concertele Bob şi Bobék Orchestra, la spectacolul Companiei Simptom, intitulat „Miracolele Nopții”, în regia lui Szabó Réka, la spectacolul Teatrului „Kosztolányi Dezső” din Subotica, intitulat „Trandafiri”, regizat de Urbán András, și la concertul Hang Massive, vor costa 20 de lei (10 lei pentru cei care beneficiază de reducere). Bilete în valoare de 25 de lei (15 lei pentru cei care beneficiază de reducere) se pot achiziționa pentru concertul Hidden Orchestra și pentru spectacolul Teatrului Național București, intitulat „Între noi e totul bine”, în regia lui Radu Afrim. Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.pulzart.ro”, arată comunicatul de presă al organizatorilor.

Achiziţionarea biletelor se poate face atât online, pe www.biletmaster.ro, cât şi la Biroul de Evenimente Culturale al Municipiului Sfântu Gheorghe. Programul Biroului, situat în Piața Libertății Nr.1, este de luni până joi, între orele 9:00-16:00, și vineri între 9:00-13:00.

Festivalul de arte contemporane este organizat de Centrul Cultural „Kónya Ádám” şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Asociația Audio-Vizuală „Tone Troopers”. Acesta este evenimentul central al programului „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ţinutului Secuiesc”, punctul de întâlnire al celor patru ani tematici. Anul acesta este Anul Imaginii, astfel evenimentele pulzArt se axează pe vizualitate, imagine. Anul acesta, evenimentele şi atelierele vor explora felul în care vizualitatea completează muzica, literatura, și ce anume aduce în plus acestora, cât și, cum este vizualitatea teatrului, cum influențează artiștii o puternică prezență vizuală, precum și care este efectul dumpingului vizual copleșitor asupra receptorului, arată sursa menţionată anterior.

PulzArt este susținut de Fondul Cultural Național (FCN), Asociația Scriitorilor, dar şi de alţi parteneri, printre care şi Consiliul Județean Covasna, Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” – Háromszék, Teatrul „Tamási Áron”, Teatrul de Mișcare Studio M, Teatrul de Păpuși Cimborák, Casa cu Arcade, Uniunea Artiștilor Plastici din România, sucursala Sfântu Gheorghe, Spaţiul Expoziţional de Artă Contemporană Magma, Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKKK, Kónya et Kónya Ponopol, Galeria Köntés, Hostel Beer Pub şi Ceainăria Tein.

Teme articol: bilete spectacole pulzArt
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.