ACTUALITATE 29 august 2013

După o vară de succes, Ştrandul se închide

de Monica Vrânceanu | 158 vizualizări

Autoritățile locale vor închide Ștrandul din Sfântu Gheorghe odată cu luna septembrie

Acest weekend ar putea aduce ultimele zile de funcționare a Ștrandului din Sfântu Gheorghe, dacă vremea va fi frumoasă și va permite deschiderea acestuia. Dacă nu, autoritățile locale vor închide Ștrandul odată cu luna septembrie, urmând ca la anul să îl redeschidă, cu eventuale îmbunătățiri.

Viceprimarul Tischler Ferenc ne-a declarat că deși încă nu au realizat o evaluare finală referitoare la veniturile și cheltuielile din această vară cu Ștrandul, autoritățile locale pot spune cu siguranță că nu s-a mers în pierdere.

Decizia de a reabilita și moderniza Ștrandul a fost una foarte bună, iar acest lucru este evident din toate feedback-urile pe care le-am primit. În zilele frumoase a fost mereu plin, niciodată nu a mers în pierdere”, a declarat Tischler.

Potrivit viceprimarului, recordul de vizitatori ai Ștrandului într-o singură zi s-a cifrat la 2.300 de persoane, iar în restul zilelor cu vreme bună locația a avut mereu în jur de 700- 800 de vizitatori. În plus, se pare că oamenii au venit aici pentru bălăceală și relaxare nu doar din Sfântu Gheorghe, ci și din alte localități ale județului, ba chiar și din Brașov.

Acum, la final de sezon, municipalitatea susține că în urma sugestiilor primite de la cei care au frecventat Ștrandul va decide cu privire la unele schimbări pentru anul viitor. Tischler Ferenc a arătat că s-au primit diverse sugestii în legătură cu transformarea bazinului mare, dar și cu privire la prețul biletelor, considerat inechitabil în anumite condiții.

Ni s-a atras atenția că nu e corect ca prețul biletului să fie 15 lei toată ziua. Nu e corect pentru cei care ajung la Ștrand după-amiaza, trebuind să plătească aceeași sumă precum cei care au venit dimineața și au petrecut acolo întreaga zi. Cu siguranță că vom aduce ceva modificări pentru anul viitor din acest punct de vedere, astfel încât să existe o echitate pentru fiecare”, a mai spus Tischler.

Ștrandul din Sfântu Gheorghe a intrat în modernizare anul trecut, după ce ani la rând a funcționat în pierdere și cu o imagine departe de cea a vremurilor actuale. Investiția totală în modernizare și reabilitare s-a ridicat la suma de 4.020.000 de lei cu TVA, bani proveniți exclusiv de la bugetul local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.