ACTUALITATE 20 octombrie 2016

După „nereușita“ cu Balotești, Sepsi OSK speră într-o victorie cu Berceniul

de Covasna Media | 562 vizualizări

Sâmbătă, 22 octombrie, ora 11, pe stadionul municipal din Buftea (Ilfov), băieții noștri vor întâlni echipa din Berceni în a 13-a etapă a campionatului Ligii a II-a. „Mergem să câștigăm, rămâne de văzut dacă și putem. Sper să am tot lotul la dispoziție și să spălăm puțin din... nu neapărat rușinea, dar am făcut un joc mai nereușit acasă cu Baloteștiul. Am avut ocazii, am dominat jocul, dar a fost o dominare sterilă. Din păcate n-am reușit să marcăm“, ne-a declarat Valentin Suciu, antrenor la Sepsi OSK, adăugând că erorile de arbitraj au avut un rol în rezultatul final.

Meciul cu „U“ Craiova se va disputa la Brașov

Întrebat despre meciul de săptămâna viitoare cu „U“ Craiova, din Cupa României, antrenorul Valentin Suciu a spus că e prematur să se pronunțe.

Meciul, programat pe 25 octombrie, la 20:45 ar fi putut avea loc la Sfântu Gheorghe dacă patronatul Sepsi OSK ar fi achiziționat o instalație de nocturnă. Potrivit ofițerului de presă al Sepsi OSK, Imre Santa, citat de Sport Total, conducerea Sepsi OSK a reușit să strângă banii, dar clubul nu a putut îndeplini alte condiții puse de postul de televiziune care transmite partida. „Este un mare regret pentru mine personal, niciodată nu am jucat cu o echipă așa de bună cum e Craiova, eu cred că tribunele ar fi fost arhipline. Sosesc 1.500 de scaune săptămâna viitoare, voiam să le montăm ca să avem un stadion cât de cât cochet“, ne-a declarat patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

„Am vorbit cu cei din Brașov, meciul se va juca pe Stadionul Tineretului. Noi o să punem gratis 5-6 autobuze în slujba galeriei din Sfântu Gheorghe, sperăm că o să vină maxim 1.000 de spectatori”, a adăugat patronul. „Eu am încredere în băieți, presimt că nu o să treacă prea mult timp, o să mai vină o echipă de Prima Ligă în Sfântu Gheorghe și poate atunci o să reușim să avem și nocturnă“, a mai spus Diószegi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.