ACTUALITATE 6 noiembrie 2011

Dublă re-lansare la Ex Libris

de Covasna Media | 100 vizualizări

Lunea Cărţilor este un proiect interactiv preluat de la vechea Librărie Pentru Comunitate, şi care îşi propune promovarea lecturii clasice prin schimbul de cărţi, recomandări directe, discuţii libere pe marginea cărţilor citite, urmând ca ulterior să se ajungă chiar şi la un soi de cenaclu literar local, prin invitarea celor care mai scriu în comunitatea noastră, sau prin alte părţi. Relansarea acestui proiect va avea loc luni, 14 noiembrie de la ora 17, la Librăria Ex Libris de pe strada Oltului, iar joi va avea loc un club de carte maghiară, moderat de scriitori locali maghiari.

De asemenea, Mădălin Guruianu îşi va relansa volumul „Picătura din Cer”. Această carte a fost lansată în 2008, iar tirajul iniţial de 1500 de volume s-a epuizat. Autorul spune că îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi la Ex Libris, cu speranţa că mai există iubitori şi cititori de carte, chiar şi în aceste vremuri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
madalin guruianu, 7 noiembrie 2011
Este fabuloasa intrebarea dumneavoastra, mult stimate Baiazid... va urmaresc de o vreme comentariile si rautatile la adresa mea, dar asta este de/a dreptul coplesitoare... Felicitari! Mi/ati inseninat citeste integral
Baiazid, 7 noiembrie 2011
Pe cand in librariile din mun. Sf. Gheorghe si carti romanesti ,d-le Guruianu ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.