ACTUALITATE 12 mai 2014

Dr. Claudia Savu s-a retras de la conducerea Centrului de Transfuzii

de Covasna Media | 205 vizualizări

Dr. Claudia Savu s-a retras în urmă cu câteva zile din echipa Centrului de Transfuzie Sanguină Sfântu Gheorghe, anunţând acest lucru printr-o scrisoare de mulţumire pe care o publicăm integral mai jos.

„Începând cu luna mai a acestui an, mă retrag din echipa Centrului de Transfuzie Sanguină Sfântu Gheorghe. Din motive personale, fără a detalia şi a intra în amănunte, în cursul lunii aprilie am depus cererea de demisie către Institutul Naţional de Hematologie Bucureşti. Colega mea Silvia Nyaguly, biolog, a fost numită prin delegaţie de domnul director al INHT, dr. Andrei Rosin, noul director al Centrului de Transfuzie Sanguină Sf. Gheorghe/Covasna. Cu siguranţă, va fi un director de nădejde.

Mulţumesc respectuos domnului dr. Andrei Rosin pentru oportunitatea de a lucra în reţeaua transfuzională naţională, de a lucra într-un domeniu total diferit faţă de Medicina de Familie, prima mea iubire pe linie profesională.

Mulţumesc acelor persoane din cadrul colectivului CTS care au avut încredere în mine, care mi-au fost alături, care m-au ajutat şi care m-au încurajat atunci când aveam nevoie de sprijin, m-au bravat sau stimat pentru munca depusă, pentru calitatea şi cantitatea mare de sânge pe care am reuşit să o prelevăm împreună de la donatorii noştri în decursul celor 2 ani şi jumătate cât am fost la direcţiunea instituţiei, prin diverse metode (campanii colective, protocoale, articole mass media, apeluri umanitare etc).

În prezentele date se reflectă activitatea şi eficacitatea muncii depuse, contrar unor acuze negative la adresa mea şi implicit a echipei mele: anul 2010 – 2.607 donatori; anul 2011 – 3.626 donatori; anul 2012 – 4.648 donatori; anul 2013 – 4.692 donatori.

Am ajutat şi livrat cantităţi impresionante de sânge şi derivate de sânge către spitale din alte judeţe (Mureş, Cluj, Braşov, Bucureşti, Harghita, Prahova). Multe vieţi au fost salvate datorită nouă şi implicit acelor persoane care au donat sânge.

Le mulţumesc donatorilor, familiilor acestora, colegilor medici, asistentelor, tuturor managerilor instituţiilor cu care am colaborat fructuos pe linie profesională şi nu numai.

Un sincer respect tuturor!

Dr. Claudia Savu

Medic Specialist Medicină de Familie

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.