ACTUALITATE 13 martie 2020

Dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 9793 vizualizări

Două noi cazuri depistate pozitiv în județul Covasna! 

Prefectura Covasna anunță că IPJ Covasna a întocmit dosar penal pe numele a două persoane din județul Covasna, pentru săvârșirea infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”. Între timp, numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu se ridică la 250, de la 195, cât au fost anunțate cu câteva ore în urmă. 

Urmare la comunicatul de presă transmis anterior, suntem în măsură să vă transmitem că, astăzi 13.03.2020, organele de cercetare penală ale Poliției Judiciare din cadrul IPJ Covasna au întocmit dosar penal pe numele a două persoane din județul Covasna, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 352 din Codul Penal, respectiv „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Rugăm pe această cale populația județului de a oferi informațiile solicitate de autoritățile competente (Poliție, DSP Covasna), în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii infracțiunii și stabilirii tuturor contacților persoanelor respective.

De asemenea, vă comunicăm faptul că, în acest moment, la nivelul județului se află în carantină un număr de 5 persoane, iar alte 250 de persoane se află în izolare la domiciliu”, arată un comunicat de presă al Prefecturii Covasna. 

Revenim cu detalii pe măsură ce le vom avea. Știre în curs de actualizare. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.