ACTUALITATE 1 iulie 2022

Doi bărbați, reținuți de poliție după un scandal cu șase răniți, la Brețcu

de Iulia Drăghici - Taraș | 1256 vizualizări

Doi bărbați, în vârstă de 45, respectiv 37 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii covăsneni pe fondul unui conflict transformat într-o bătaie în toată regula. Scandalul a avut loc marți noaptea, la Brețcu. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi seara de IPJ Covasna, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Turia și Brețcu au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui scandal în localitatea Brețcu în 28 iunie a.c., în jurul orei 22.00. 

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 21.30, șase bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 45 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au fost implicați într-un conflict spontan, aceștia încăierându-se și lovindu-se reciproc cu obiecte contondente. Conflictul s-a desfășurat pe stradă și în curtea unui imobil din localitate.

În urma incidentului, toți participanții la încăierare au fost transportați la spital pentru îngrijiri. Totodată, doi dintre bărbați, de 45, respectiv 37 de ani, au fost reținuți pentru de 24 de ore”, a informat IPJ Covasna. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.