ACTUALITATE 19 ianuarie 2010

DJT caută ONG­urile active

de Covasna Media | 842 vizualizări

Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Covasna a demarat o acţiune de centralizare a datelor referitoare la Onganizaţiile Non-Guvernamentale (ONG) existente în judeţ, pentru a crea o bază de date care, pe viitor, să folosească în acţiunile Direcţiei. Directorul DJT, Ramon Grosos, a declarat că acţiunea nu prevede o centralizare clasică a ONG-urilor, ci identificarea acelora care sunt active în domeniul tineretului şi punerea lor în legătură cu alte astfel de organizaţii.

„Vrem să grupăm ONG-urile active pe domenii şi acţiuni, pentru a vedea clar activităţile şi domeniile mai practicate. Nu există în prezent o evidenţă în acest sens, tocmai de aceea dorim să-i identificăm pe cei care sunt activi şi implicaţi, pentru a-i avea ca parteneri pe viitor. Ideea nu e de concurenţă negativă în distribuirea fondurilor ori în activităţi, ci de o reală colaborare, o canalizare a forţelor”, a explicat Grosos.

Potrivit acestuia, pe parcursul identificării ONG-urilor active în domenii atractive pentru tineri, DJT va deschide în luna februarie sesiuni de întâlniri pe diverse sfere ale acestor organizaţii, astfel încât să se completeze eventualele lacune pe care Direcţia le-ar putea avea în acest cadru al colaborării cu ONG-urile.

Monica Rizea

Teme articol: ONG Ramon Grosos DJT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.