ACTUALITATE 9 februarie 2014

Distracţie pe pârtia de la Șugaș Băi la Carnavalul Zăpezii

de Székely Emőke | 165 vizualizări

Carnavalul Zapezii Sugas Bai februarie 2014 - 04

Sâmbătă și duminică stațiunea Șugaș Băi s-a umplut de voie bună, întrucât a avut loc cea de a doua ediției a Carnavalului Zăpezii. Distracția a fost la ea acasă atât pentru copii, cât și pentru adulți, toată lumea s-a distrat la programele pregătite de organizatori: Tribel, Pensiunea „Görgő” și Agenția de Publicitate „Stormer”.

În cele două zile de carnaval au avut loc tot felul de evenimente: snow zumba, construirea de oameni de zăpadă, competiție de sumo pentru copii și adulți, toate pe ritmurile muzicale asigurate de DJ Black Light și DJ Cris-T.

„Evenimentul a fost un succes, oamenii au fost interesați de carnaval, au venit cu mic cu mare și s-au simțit bine. Atât snow zumba, cât și competiția de sumo i-au mișcat la propriu pe cei prezenți, iar programul 101 oameni de zăpadă i-a atras pe cei mici. Anul acesta i-am premiat pe cei care au venit costumați, au fost diferite personaje cu peruci și alte accesorii haioase” – ne-a declarat organizatoarea Ígyártó Réka.

Aceasta a precizat că se doreşte ca acest eveniment să devină unul cu tradiție la Șugaș Băi, așadar cei care au ratat distracția din acest an, vor putea merge la Carnavalul Zăpezii din 2015.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.