ACTUALITATE 10 aprilie 2013

Directorul casei de Cultură Covasna a plecat… înainte de a veni

de Székely Emőke | 106 vizualizări

După ce a câştigat concursul pentru postul de la Covasna, Lung László Zsolt a ales să fie director al Casei de Cultură Târgu Secuiesc

Se complică lucrurile la Casa de Cultură din Covasna după ce Lung László Zsolt, cel care a câștigat funcția de conducere a instituției, nu a semnat contractul de muncă în decurs de 30 de zile de la concurs, aşa cum prevede legea. Mai mult decât atât, acesta a decis să candideze şi la funcția de director al Casei de Cultură Târgu Secuiesc, unde de asemenea a câștigat. Lung a ales să lucreze la Târgu Secuiesc, iar cei din Covasna se pregătesc de un nou concurs.

Primarul stațiunii, Thiesz János, nu înțelege de ce nu a vrut Lung să semneze contractul de muncă. „Domnul Lung nu m-a căutat în termenul prevăzut de lege, adică în 30 de zile pentru a negocia termenii contractului de muncă. În aceste condiții legea ne permite să organizăm un nou concurs, şi nu ne obligă să declarăm câștigătoare persoana care la concursul precedent a ocupat locul 2” – spune primarul Thiesz János.

La concursul câștigat de Lung, pe locul 2 s-a clasat Florentina Teacă, iar aceasta a reclamat Consiliului Local Covasna faptul că nu a primit toate informațiile necesare pentru concurs și a cerut ca ea să fie numită director al Casei de Cultură.

Așadar lucrurile sunt complicate, și deocamdată nu se știe care va fi rezolvarea situației.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.