ACTUALITATE 27 iulie 2016

Despre vacanța perfectă, cu Observatorul de Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 571 vizualizări

Cele mai relevante informații despre vacanța perfectă le găsești, începând de vineri, 29 iulie, în suplimentul de colecție „Observatorul de vacanță”. Abonații primesc gratis revista de 32 de pagini color, dar aceasta se va găsi și la chioșcurile de ziare, la 2 lei.

Cuprinsul revistei vorbește pe larg despre cele mai în vogă destinații turistice, despre asigurarea de călătorie și despre recomandările pentru o vacanță reușită chiar în județul nostru. Mai mult, „Observatorul de vacanță” este cu atât mai special, cu cât cuprinde 14 pagini de integrame și sudoku, perfecte pentru relaxarea din zilele toride.

„O vacanță perfectă este aceea în care nu doar că îți reîncarci bateriile, ci și descoperi lucruri minunate”, aflăm din revista „Observatorul de vacanță”.

Suplimentul dedicat vacanței de vară este al șaselea din colecția dedicată cititorilor ziarului „Observatorul de Covasna”.  Printre temele abordate în revistele tematice de până acum se mai numără: Euro 2016, Auto, Nunta de vis, Casa Ta sau Economic.

 

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.