ACTUALITATE 25 ianuarie 2016

Deputatul PSD Horia Grama neagă că ar sprijini schimbarea prefectului de Covasna

de Sever Ioan Miu | 1288 vizualizări

Liderul organizației județene a PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a dat luni o replică la comunicatul Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș (FCRCHM), prin care acesta din urmă susţinea că UDMR încearcă să schimbe prefectul de Covasna, Sebastian Cucu, „cu largul concurs al deputatului Horia Grama”.

„Pot să cataloghez această afirmație ca o minciună”, a spus Grama, care a adăugat că printre obiectivele PSD Covasna, în cei 24 de ani de existență, s-a numărat ca prefectul județului să fie român, ca garanție a respectării legii și pentru echilibru, în condițiile în care UDMR deține puterea în plan local. „Este adevărat că în guvernarea USL, din 2010 și până acum, au fost schimbați vreo trei prefecți. Personal și prin organizația PSD am luptat pentru fiecare dintre ei, până la capăt și am susținut să nu fie schimbați. Decizia nu fost la noi, a fost la Guvern. Chiar dacă ei au fost schimbați și se spune că prin influenţa UDMR, nu a fost mereu așa”, a mai spus președintele organizației județene a PSD. El a punctat că schimbarea lui Sebastian Cucu, susținut de PSD, ar însemna aducerea unui prefect susținut de UDMR.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
lili, 26 ianuarie 2016
PSD, mai bine schimbati-l voi pe Grama asta! De 25 de ani ni s-a acrit de mutra lui! Oricum arde gazul de pomana in Parlamentul Romaniei de ani de zile!
Lily, 26 ianuarie 2016
Aberant. Nu poti sa te lupti pana la capat pentru fiecare dintre prefecti sa nu fie schimbati apoi sa vii sa spui, tot de fiecare data, ca cel nou numit (Munteanu, Marinescu, Popica, Cucu) a fost citeste integral
Horica Minciunica, 26 ianuarie 2016
si zi asa Horica nici usturoi nu ai mancat nici cu Arpi la SPA nu ai fost. da o fractura logica tot exista, daca ai luptat pentru fiecare prefect pana la capat, adica ai luptat sa il sustii pana la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.