ACTUALITATE 26 februarie 2021

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1318 vizualizări

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat joi un apel pentru a găsi o locație adecvată în zonele rezidențiale pentru un depozit de biciclete cu 18 locuri. A existat un mare interes al locuitorilor pentru structura metalică, însă conform anunţului iniţial, depozitul va fi acordat primei persoane care a îndeplinit condițiile cerute, astfel că depozitul ajunge la locuitorii de pe strada Scurtă, nr.6, sc. B.

Solicitanții au trebuit să prezinte o listă cu acordul majorităţii locuitorilor pentru amplasarea depozitului, dar şi să ofere o locație adecvată pentru a-l amplasa. În prima zi de la lansarea anunţului, un total de 4 solicitanți au îndeplinit condițiile.

Acesta este cel de-al patrulea depozit pentru biciclete amplasat de Primăria Sfântu Gheorghe, după cel de pe Aleea Căminului din anul 2019, pentru câştigătorii concursului zonelor verzi rezidenţiale, cel de pe strada Ţigaretei şi cel din spatele blocului 20 de pe strada Crângului amplasat recent.

În viitorul apropiat, personalul Primăriei va contacta toți solicitanții și, după examinarea locațiilor recomandate, unde este posibil va amplasa depozite pentru biciclete adaptate nevoilor din fiecare zonă.

Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.