ACTUALITATE 26 februarie 2021

(Update) Primăria Sfântu Gheorghe caută o locaţie potrivită pentru un spaţiu închis pentru biciclete

de Covasna Media | 920 vizualizări

UPDATE Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

Locuitorii oraşului pot primi gratuit structura metalică pentru depozitarea în siguranţă a 18 biciclete

Primăria Sfântu Gheorghe a instalat recent un spaţiu închis de depozitare a bicicletelor cu  18 locuri în spatele blocului 20 de pe strada Crângului. O structură similară este în posesia municipalității, pe care ar dori să o amplaseze după ce va găsi o locație adecvată.

Depozitul amplasat recent a fost premiul cel mare al concursului de anul trecut al celor mai frumoase zone verzi, însă locuitorii din blocul câștigător de pe strada Puskás Tivadar nu au avut nevoie de acesta.

De asemenea, Primăria mai are o structură închisă de depozitare a bicicletelor, care poate fi solicitată gratuit de către cei care locuiesc într-un bloc. Dacă majoritatea locuitorilor unui bloc este de acord în scris cu aducerea structurii cu 18 locuri și pot oferi o locație adecvată, primul solicitant va primi depozitul. Municipalitatea va livra și amplasa containerul în locația selectată.

Doritorii pot anunţa intenţia de a primi depozitul pentru biciclete la secretariatul viceprimarului Tóth-Birtan Csaba la numărul de telefon 0267 316 901. Primul solicitant care îndeplinește condițiile de mai sus va primi depozitul pentru biciclete.

(Sursa: sfantugheorgheinfo.ro)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.