ACTUALITATE 21 august 2016

De luni, strada Kós Károly este închisă pentru reabilitare

de Iulia Drăghici - Taraș | 528 vizualizări

Lucrările pentru reabilitarea străzii Kós Károly din Sfântu Gheorghe încep de luni, 22 august. Până la mijlocul lunii noiembrie, circulația va fi închisă pe ambele sensuri pe porțiunea dintre străzile Kriza János și Fabricii, potrivit Primăriei din reşedinţa de judeţ. Ruta ocolitoare sugerată de autorităţi este pe străzile Libertății, Vasile Goldiș, Andrei Șaguna.

„În prima fază circulația va fi închisă până la mijlocul lunii noiembrie, pe ambele sensuri, pe porțiunea dintre strada Kriza János și Fabricii. Riveranii vor avea drept de acces pe această porțiune. Datorită tehnologiei de execuție a fundației drumului, se necesită închiderea străzii pe toată lățimea. Porțiunea de stradă  menționată anterior poate fi ocolită pe ruta: strada  Libertății, Vasile Goldiș, Andrei Șaguna. Administrația locală solicită înțelegere din partea locuitorilor!”, arată un comunicat de presă al Primăriei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
R, 23 august 2016
se poate, adica o sa stea degeaba 16 ore in 8, o noua performanta :D
boby, 23 august 2016
Tot cu meseriasii de pe Lacramioarei va fi reabilitata ? De exemplu, astazi nu este nimeni pe Lacramioarei si vanzarea de bere stagneaza la magazinul de pe strada .
R, 22 august 2016
avantajul e ca nu mai trebuie deszapezita daca se o sa se "lucreze" ca pe Lacramioarei
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.