ACTUALITATE 10 septembrie 2013

Curs de formare de administratori la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 94 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna organizează începând cu 1 octombrie un curs de formare de administratori de firmă. Președintele Camerei, Édler András, spune că inițiativa este importantă în contextul în care legile din România permit practic oricui să devină administrator de firmă, iar nepriceperea duce la situații neplăcute sau chiar închideri de firmă.

„Consider că acest curs este foarte important în contextul în care cele 20 de ore de curs sunt structurate în așa fel încât cursanții să afle informații din mai multe domenii, de la contabilitate la finanțe, la relații de lucru sau oportunitățile pe care le oferă diferitele proiecte la care pot participa” – a declarat Édler András.

Printre profesori se numără inspectorul șef adjunct de la ITM, Liliana Balmuș, directorul adjunct al Finanțelor Covasna, Felix Turturică, economistul Debreceni János sau directoarea Registrului Comerțului Covasna, Elena Cotfas.

La curs sunt așteptate toate acele persoane care doresc să își deschidă o firmă sau care lucrează deja ca administratori, dar au nevoie de îndrumare, indiferent dacă sunt sau nu membri CCI. Cursurile încep pe 1 octombrie, iar costul este de 500 de lei plus TVA.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.