ACTUALITATE 29 decembrie 2016

Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza meteo pentru vineri și sâmbătă

de Covasna Media | 854 vizualizări

VINERI. Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineața și noaptea în centru, Subcarpații Getici și izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin cu înnorări în cursul zilei în sud-estul și sudul țării unde, pe arii tot mai restrânse, trecător va ninge slab, informează ANM.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului și în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18...-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spații mici dimineața și local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceață asociată cu chiciură.

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineața și noaptea în centru, Subcarpații Getici și izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin cu înnorări în cursul zilei în sud-estul și sudul țării unde, pe arii tot mai restrânse, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului și în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18...-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spații mici dimineața și local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceață asociată cu chiciură.

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.