ACTUALITATE 22 decembrie 2016

Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru zilele următoare

de Covasna Media | 991 vizualizări

VINERI. În zonele montane și submontane vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil și vânt cu intensificări doar pe creste, informează ANM. În restul teritoriului cerul va avea înnorări, mai ales dimineața și noaptea local va fi ceață și izolat fulguieli sau burniță ce poate determina formarea de polei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 6 grade, iar cele minime se vor situa între -13 și -2 grade, mai ridicate în Moldova și pe litoral, spre -1...0 grade.

SÂMBĂTĂ. Cerul se va înnora treptat în cea mai mare parte a țării. Vor fi precipitații slabe, pe parcursul zilei, izolat, sub formă de burniță sau fulguială, iar seara și noaptea, local, mixte în regiunile vestice și mai ales sub formă de ninsoare în cele centrale, nordice și în zona montană. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în a doua parte a intervalului, la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -11 și -1 grad. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase, local, va fi ceață.

DUMINICĂ. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Ninsorile vor fi mai frecvente în cursul nopții când, în zona Munților Apuseni și nordul Carpaților Orientali, trecător se pot transforma în lapoviță sau ploaie, favorizând producerea de polei. Vântul va sufla moderat cu intensificări pe creste, viscolind și spulberând zăpada. Temperatura aerului va scădea.

 

 

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.