ACTUALITATE 31 decembrie 2021

Cum să începem anul nou în siguranță

de Iulia Drăghici - Taraș | 1231 vizualizări

Mesajul polițiștilor de la IPJ Covasna 

În perioada 31 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 polițiștii vor veghea la respectarea legii pentru ca trecerea dintre ani să se desfășoare în siguranță.

Polițiștii vor fi prezenți în teren, în vederea prevenirii și a combaterii faptelor de natură penală și contravențională pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică în județul Covasna.

Polițiștii vor fi acționa și în vederea verificării respectării măsurilor de protecție sanitară, în mod special în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun restaurante și terase, pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic, în vederea fluidizării traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

Pentru a vă bucura în siguranță de trecerea dintre ani, polițiștii vă recomandă:

În locuri publice fiți atenți la locul păstrării portofelului. Nu este recomandat a fi purtat în buzunarul de la spate, iar, la cumpărături, geanta sau poșeta nu se poziționează în coșul de cumpărături! Păstrați banii sau obiectele de valoare în buzunarul interior, asigurat cu nasturi sau fermoar.

În situația în care vă deplasați cu mijloace de transport în comun, acordați atenție sporită bagajelor.

Dacă plecați din locuința dumneavoastră, nu furnizați date despre plecarea dumneavoastră de la domiciliu pentru o perioadă îndelungată și nu postați pe rețelele de socializare detalii care să cuprindă aceste aspect. Totodată, este important să vă asigurați că ați încuiat intrarea și ferestrele și nu lăsați obiecte ce pot fi sustrase în curtea imobilului.

Nu afișați ostentativ bunurile de valoare când vă aflați în locuri publice.

Acordați o atenție sporită minorilor pe care îi aveți în grijă.

Nu permiteți copiilor să se joace cu petarde și artificii!

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna vă urează La Mulți Ani!

Sursa: COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.