ACTUALITATE 24 septembrie 2012

CS Electrica a debutat cu dreptul în Superliga de tenis de masă

de Székely Emőke | 64 vizualizări

Nou promovată în Superliga României la tenis de masă, echipa CS Electrica din Sfântu Gheorghe a reușit să obțină locul 4 în clasament după primul turneu din acest an. Băieții conduși de Simon Teodor au înregistrat trei victorii și patru înfrângeri în cadrul turneului ce a avut loc la Buzău.

Scopul echipei pentru acest sezon este acela de a se menține în primul eșalon competițional, dar după primul turneu sportivii îndrăznesc să viseze mai departe, Simon Teodor afirmând că la cel de al doilea turneu, care va avea loc anul viitor, se vor bate pentru un loc în primele trei echipe.

„Băieții au jucat foarte bine, a fost un turneu greu, dar reușit. La tenisul de masă deznodământul partidei depinde de starea de spirit a jucătorului. Ai noștri s-au descurcat bine, dar trebuie menționat faptul că în Superligă nivelul este net superior celui din eșalonul secund” – a declarat Simon Teodor.

Rezultatele înregistrate de CS Electrica sunt următoarele: 5-0 cu Câmpulung, 5-0 cu București, 5-0 cu Buzău, 1-5 cu Reșița, 1-5 cu Bistrița şi 3-5 cu Craiova.

În perioada de transferuri, CS Electrica l-a adus pe George Coroian de la București, iar Simon Teodor a declarat că mutarea a fost una de succes pentru că el a fost cel care a tras greul la Buzău. În afară de el la turneu au mai jucat Ștefan Moldoveanu și Kanabé Szilárd.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.