ACTUALITATE 13 aprilie 2016

Crucea Roşie Covasna la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1027 vizualizări

Filiala Judeţeană Covasna a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie pune la cale, cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, un eveniment de strângere de fonduri pentru tabăra de vară de la Cernat la care vor participa circa 60 de copii nevoiaşi din tot judeţul Covasna. Astfel, în perioada 22-24 aprilie, între orele 9-21, curtea sediului din strada Kós Károly va găzdui programul „Weekend în familie”, unde părinţi şi copii se vor putea alătura pentru a participa la activităţile organizate de Crucea Roşie Covasna.

„Organizăm acest eveniment, cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, deja de cinci ani. De la an la an numărul de participanţi creşte. În cadrul activităţii strângem donaţii pentru tabăra de vară pe care o organizăm anual la Cernat, pentru 60 de copii nevoiaşi din judeţ. La eveniment poate să vină oricine doreşte”, ne-a declarat coordonatorul evenimentului, Opra Zsófia-Szende.

Coordonatorii activităţii „Weekend în familie” invită oamenii din Sfântu Gheorghe la grătar, unde se vor găsi bunătăți pentru toate gusturile, dar şi un castel gonflabil, ponei şi activităţi distractive pentru copii.

Crucea Roşie Covasna se pregăteşte şi pentru a 53-a ediţie a concursului de prim-ajutor adresat elevilor, „Sanitarii Pricepuţi”. La competiţia judeţeană, care va avea loc în 17 mai în faţa Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe, sunt aşteptate să participe peste 350 de persoane.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.