ACTUALITATE 17 decembrie 2009

Criza i-ar putea lăsa fără cadouri pe copiii de la Sing-Sing

de Covasna Media | 587 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe va stabili la începutul săptămânii viitoare suma pe care o va aloca pentru sprijinirea achiziţionării de cadouri pentru copiii de la blocul social  Sing-Sing din Sfântu Gheorghe. Pe de altă parte, Direcţia pentru Asistenţă Socială caută să identifice, în acelaşi scop, sponsorizări, deoarece se pare că banii veniţi de la administraţia locală nu vor acoperi necesarul.

După ce Primăria Sfântu Gheorghe a aprobat acordarea de prime de Crăciun în valoare de 300 de lei pentru fiecare angajat, plus 150 de lei pentru fiecare copil al fiecărui angajat, a venit rândul identificării unor soluţii pentru a contribui la achiziţionarea cadourilor de Crăciun pentru copii care locuiesc la Sing-Sing. Primarul Antal Arpad spune că „se va găsi o soluţie“, însă directorul Direcţiei pentru Asistenţă Socială, Tanko Vilmos, nu este atât de optimist.

„Am început să umblăm după sponsorizări pentru aceste cadouri, însă criza îşi spune cuvântul şi aici. Dacă în alţi ani ne-am mai descurcat şi am găsit resurse, se pare că acum va fi mai greu“, a declarat Tako Vilmos.

Potrivit lui Tanko Vilmos, la blocul social Sing-Sing locuiesc peste 230 de copii care îl aşteaptă şi în acest an pe Moş Crăciun.

Monica Rizea

Teme articol: copii cadouri criza Sing Sing
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.