ACTUALITATE 2 noiembrie 2021

(Update) Creșă din Târgu Secuiesc, vandalizată înainte de inaugurare

de Iulia Drăghici - Taraș | 3983 vizualizări

Autorii faptei sunt neidentificați

UPDATE: Doi minori sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat și distrugere. Detalii pe LINK. 

Autoritățile din Târgu Secuiesc au făcut marți public faptul că o creșă din localitate a fost vandalizată în weekend de autori necunoscuți. Acestea fac apel la cetățeni să ajute la găsirea vinovaților dacă au informații în acest sens.

Un incident șocant și nefericit a avut loc în weekend: autori necunoscuți au provocat daune masive la creșa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. Nu au fost luate obiecte de valoare, dar aproape totul a fost deteriorat și distrus, iar robinetele de apă au fost dărâmate, provocând scurgerea a 251 de metri cubi de apă și îmbibarea completă a pereților.

Pagubele provocate de vandalism sunt acum în curs de evaluare, primăria va trebui să strângă fonduri pentru a repara pagubele mari. Poliția investighează cazul, dar rugăm locuitorii să ne anunțe dacă cineva știe ceva despre incident, dacă a văzut sau a auzit ceva.

Partea cea mai tristă este că clădirea era gata pentru a muta înapoi în decembrie, sute de copii mici ar fi fost fericiți să se întoarcă”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Secuiesc.

Am solicitat punct de vedere și de la IPJ Covasna, pe care îl vom comunica de îndată ce îl vom primi.

Sursa foto: Facebook/ Primăria Târgu Secuiesc. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.