ACTUALITATE 2 noiembrie 2021

Autorii distrugerii de la creșa din Târgu Secuiesc au fost identificați

de Iulia Drăghici - Taraș | 9040 vizualizări

Doi minori, de 12, respectiv 15 ani, sunt bănuiți și cercetați de polițiști pentru distrugerile care au avut loc la creșa din Târgu Secuiesc, anunță IPJ Covasna.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 29 octombrie -2 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o grădiniță situată pe strada Benedek Elek, din municipiul Târgu Secuiesc, care se afla în reabilitare, de unde au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, în incinta grădiniței, de unde au sustras două cabluri electrice și 3 baterii de chiuvetă.

Totodată, persoanele au răsturnat diverse lucruri din dulapuri și au distrus câte o chiuvetă de la fiecare etaj.

În urma acestor acțiuni, clădirea a fost inundată, la nivelul parterului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi minori, de 12, respectiv 15 ani, bănuiți de săvârșirea faptelor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, arată IPJ Covasna.

Primăria Târgu Secuiesc a anunțat marți dimineața că în weekend autori necunoscuți au provocat daune masive la creșa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. În decembrie ar fi trebuit să fie gata lucrările.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.