ACTUALITATE 23 august 2019

Covăsnean reținut pentru șantaj și agresiune

de Iulia Drăghici - Taraș | 3098 vizualizări

Bărbatul din Sfântu Gheorghe ar fi încercat să obțină bani sau un imobil 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Sfântu Gheorghe a ajuns miercuri în arestul IPJ Brașov, fiind cercetat pentru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, „amenințare” și „șantaj”. Covăsneanul ar fi bătut și amenințat două persoane cu scopul de a obține bani sau un imobil. 

O echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov și ai Biroului de Investigații Criminale Covasna l-au depistat miercuri, 21 august, pe bărbatul de 41 de ani pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. Informația ne-a fost confirmată de IPJ Covasna, care a subliniat că polițiștii covăsneni „au oferit sprijin pentru îndeplinirea unui act procedural”. 

Se pare, potrivit polițiștilor brașoveni, că bărbatul din Sfântu Gheorghe ar fi exercitat acte de violență și amenințare asupra a două persoane, în scopul obținerii unei sume de bani sau a unui imobil.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de „lovirea sau alte violențe”, „amenințarea” și „șantaj”. (...) Au fost efectuate activități complexe de cercetare, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost documentată activitatea infracțională.

La data de 21 august 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov și  Biroului de Investigații Criminale Covasna, au depistat bărbatul în cauză pe raza municipiului Sfântu Gheorghe”, arată o informare transmisă de IPJ Brașov, potrivit site-ului Observatorul de Brașov. 

Covăsneanul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune o soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.