ACTUALITATE 3 noiembrie 2021

Covăsnean cercetat pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, în formă continuată

de David Leonard Bularca | 3444 vizualizări

Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat din Municipiul Târgu Secuiesc este cercetat de polițiștii covăsneni pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, în formă continuată, după ce oamenii legii au primit mai multe reclamații în acest sens. În urma cercetărilor, a reieșit că bărbatul ar fi trimis și mesaje online cu un conținut de natură sexuală. Covăsneanul este acum reținut preventiv pentru 30 de zile și s-a întocmit un dosar penal pe numele său. 

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din Covasna efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc, față de un bărbat bănuit de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu un minor.

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, din municipiul Târgu Secuiesc, a fost reclamat de mai multe persoane, cu privire la comportamentul său contrar normelor legale.

Din cercetări a reieșit că anumite persoane ar fi fost urmărite pe platforme online de bărbat, care le-ar fi trimis mai multe mesaje cu conținut de natură sexuală. 

De asemenea, în urma unui complex de activități investigative desfășurate, precum și a materialului probator administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată.

La data de 01.11.2021, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 2 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Secuiesc cu propunerea de arestare preventivă, iar instanța a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbat.

Precizăm că arestarea preventivă și reținerea pentru 24 de ore sunt măsuri preventive reglementate de Codul de Procedură Penală și nu pot înfrânge principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Covasna într-un comunicat de presă. 

Sursa foto: amazonaws.com

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.