ACTUALITATE 2 noiembrie 2017

Covasnamedia.ro – lider autoritar în online și în luna octombrie!

de Covasna Media | 390 vizualizări

După recordurile de trafic înregistrate în luna septembrie, când site-ul a avut o audiență de peste 80.000 de vizitatori unici, ediția electronică a cotidianului „Observatorul de Covasna” a reușit o nouă lună cu trafic impresionant, devansând site-urile locale de știri ce au date publice de trafic.

Astfel, peste 60.000 de vizitatori unici au vizitat site-ul în luna octombrie, aproape dublu față de principalele site-uri concurente care au date de trafic publice (conform trafic.ro).  Luna octombrie a însemnat o audiență de 35.075 de vizitatori pentru site-ul www.weradio.ro și de 27.633 unici pentru www.hirmondo.ro, ediția online a cotidianului de limbă maghiară Székely Hírmondó.

Luna sportului – multe dintre cele mai populare articole au ca subiect echipa de fotbal

Cele mai citite articole vin în această lună din zona de editorial/opinii. Astfel, editorialul lui Cristian Frisk – „Pentru noi România este acasă” a adus pe site 9.417 vizitatori unici. A fost o lună prolifică și pentru Dumitru Manolăchescu, al cărui articol „Ce are Ungaria și nu avem noi” a înregistrat 4.300 de unici. Alte articole cu trafic ridicat au fost cele din zona de sport, acolo unde materialele despre echipa de suflet a orașului, SEPSI OSK, s-au bucurat de interes ridicat.

Nu în ultimul rând, interviul video exclusiv realizat de către Iulia Drăghici cu Daniel Buzdugan la „Parada Cârnaților” a adus peste 3.800 de afișări, provenind de la peste 2.000 de IP-uri unice.

Un alt articol popular a fost interviul doamnei Dr. Ioana Georgescu, care a adus pe site peste 4.500 vizitatori unici, care au petrecut pe site în medie 5 minute și 45 de secunde!

Cărți și cd-uri cadou pentru abonații din print, platformă de ticketing în online

Surprizele continuă pentru cititorii „Observatorului de Covasna” și ai www.covasnamedia.ro. După suplimentul medical din această săptămână, cititorii ediției tipărite se vor bucura de cărți și cd-uri cadou până la finalul anului, iar covasnamedia.ro va lansa în curând serviciul de ticketing online.

Pe lângă știrile la zi, prezentate obiectiv și documentat, acestea sunt doar câteva motive pentru toți cei care ne urmăresc să rămână în continuare alături de noi. Ne vom strădui să fim din ce în ce mai buni pentru cititorii cărora le mulțumim că ne sunt aproape și chiar ne susțin cu propuneri de subiecte și feedback realist.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.