ACTUALITATE 1 martie 2017

Covalact Saint George City of Debate 1.1

de Covasna Media | 1418 vizualizări

Începând de mâine şi până duminică, la Sfântu Gheorghe se va desfăşura evenimentul Covalact Saint George City of Debate 1.1, cea mai mare competiţie de dezbateri academice pentru liceeni din ţară. Vor veni aproximativ 280 de participanţi şi arbitri din toată ţara, iar pentru 2 zile vor dezbate moţiuni anunţate deja, precum şi moţiuni surpriză.

„Ne-am dorit să menţinem titlul de cea mai bună competiţie de dezbateri din România obţinut în ultimii ani, astfel că am depus eforturi pentru a asigura participanţilor atât cazare şi mese de calitate, cât şi să creştem nivelul competiţional, să avem dezbateri foarte interesante. Totul este pregătit, avem multe surprize pentru cei care vor veni, aşteptăm cu mare entuziasm toţi participanţii şi sperăm să ne simţim bine împreună la Sfântu Gheorghe”, a declarat Vlad Vidican, managerul de proiect.

Competiţia se va desfăşura la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, care şi în acest an este gazda acestei competiţii, iar finala mare va avea loc duminică, la Colegiul „Szekely Miko”, în Sala de Festivităţi.

Covalact Saint George City of Debate se află la a 11-a ediţie, având în palmares titlul neoficial de cea mai mare competiţie pentru liceeni din Europa, obţinut în anul 2014, când la Sfântu Gheorghe au dezbătut 128 de echipe, însumând aproape 460 de participanţi. Organizatorii doresc să mulţumească pentru sprijinul acordat acestui eveniment partenerilor Covalact, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Observatorul de Covasna şi Ape Minerale Zizin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ribon, 11 aprilie 2017
o actiune foarte interesanta! felicitari!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.