ACTUALITATE 2 iunie 2013

Copiii în minunata lume a păsărilor [FOTO]

de Székely Emőke | 121 vizualizări

Societatea Ornitologică Română – Filiala Covasna, Cercul de Ornitologie „Mugurar” din Sfântu Gheorghe, Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni și Consiliul Județean al Elevilor au organizat vineri, cu ocazie Zilei Copilului, o serie de activități interactive și educaționale cu și despre păsări. Cu toate că după masa micii participanți au fost alungați de ploaie, de dimineață s-au simțit bine și au avut ocazia să confecționeze și să deseneze păsări, să găsească pasărea ascunsă în muzeu sau să participe la activități de determinare a unor specii.

Activitățile au început la ora 10, iar organizatorii spun că scopul lor a fost nu numai distracția, ci și conștientizarea celor mici asupra importanței biodiversității și a protecției naturii. Dar pentru că a fost ziua lor, cei mici au fost și premiați, astfel nu au plecat acasă doar cu un bagaj de cunoștințe noi, ci și cu dulciuri bine meritate.

Activitățile au fost organizate în cadrul proiectului „Salvează Delta! Scrie viitorul!”, implementat de Societatea Ornitologică Română – Filiala Covasna și Cercul de Ornitologie „Mugurar” al Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România, în urma selecției naționale din cadrul segmentului „Spații verzi. Arii naturale protejate”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.