ACTUALITATE 7 iulie 2016

Containerele semiîngropate din Piața Mihai Viteazul au fost încuiate

de Iulia Drăghici - Taraș | 535 vizualizări

Societatea de salubritate TEGA anunță faptul că din 7 iulie containerele semisubterane din Piața Mihai Viteazul, de lângă Cimitirul Catolic din Sfântu Gheorghe, vor fi încuiate, accesul la acestea făcându-se doar pe bază de cheie.

„Punerea în funcțiune a containerelor semisubterane a fost amânată din cauza termenului prelungit al producătorilor de cheie și al sistemului de închidere, astfel ele pot fi încuiate doar din 7 iulie. Pentru accesul la ușa acestora rugăm să folosiți cheia primită! Cheia de acces poate fi folosită pentru ambele containere disponibile. Locatarii pentru care nu s-a reușit predarea acesteia, sunt rugați să solicite cheia personal la sediul societății din str. Crângului nr. 1”, arată un comunicat de presă de pe site-ul TEGA. Punctul de colectare deservește peste 50 de familii.

Aceeaşi sursă informează: „În strada Oltului s-a început distribuirea cheilor pentru locatarii blocurilor, astfel containerele semiîngropate vor fi încuiate până la data de 15 iulie. Lucrările de reamenajare și modernizare vor continua, în curând locatarii din strada Nagy György vor beneficia de spațiul încuiat pentru depozitarea deșeurilor care va funcționa cu card magnetic, după care se vor începe lucrările pentru instalarea containerelor semiîngropate cu sistem de închidere în strada Vasile Goldiș – bloc ANL. Informații suplimentare cu privire la lucrările de reamenajare ale punctelor de colectare în zonele de blocuri din Sfântu Gheorghe se pot obține la nr. de telefon 0267310123”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.