ACTUALITATE 15 ianuarie 2012

Contabilă condamnată pentru delapidare, identificată la Sita Buzăului

de Agerpres | 55 vizualizări

O contabilă din judeţul Bistriţa Năsăud, condamnată anul trecut la cinci ani de închisoare pentru delapidare, a fost identificată în localitatea covăsneană Sita Buzăului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Dumitru Ungureanu, a declarat vineri că femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost dată în urmărire generală în luna aprilie 2010, fiind condamnată de Judecătoria Bistriţa Năsăud la cinci ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Potrivit acestuia, poliţiştii covăsneni au identificat-o în localitatea Sita Buzăului pe baza informaţiilor furnizate de lucrătorii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI). Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Covasna, urmând să fie transferată într-un penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Aceasta a fost trimisă în judecată pentru gestiune frauduloasă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind acuzată că, prin întocmirea unor acte fictive, a sustras peste 300.000 de lei de la firma la care lucra în calitate de contabil.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.