ACTUALITATE 5 februarie 2013

Consiliul Judeţean reclamă Antena3 la CNA

de Székely Emőke | 109 vizualizări

Consiliul Judeţean reclamă Antena3 la CNAConsiliul Județean Covasna va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu privire la o emisiune televizată de postul Antena 3 și moderată de Mihai Gâdea în care unul dintre invitați a fost președintele CJ, Tamás Sándor. Acesta se simte jignit de modul în care a fost tratat de către moderator și invitați și a decis să depună o plângere la CNA.

„Am cerut înregistrarea emisiunii de la CNA, o vom analiza, după care vom formula și plângerea în scris împotriva canalului Antena3” – a declarat Tamás Sándor. În acest demers Tamás este susținut de către reprezentanții PPMT și PCM în Consiliul Județean, membrii celor două formațiuni afirmând că limbajul folosit de moderatorul și invitații emisiunii a fost ofensator, chiar jignitor față de întreaga comunitate maghiară.

Emisiunea în cauză a fost difuzată săptămâna trecută, temele abordate fiind cele ale autonomiei, precum și presupusa nefuncționare a versiunii în limba română a site-ului Consiliului Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.