ACTUALITATE 28 februarie 2013

Conferință „Investește în Covasna!”

de Monica Vrânceanu | 53 vizualizări

Întâlnirea de la Sfântu Gheorghe își propune informarea în privința tuturor noutăților existente pe piața financiară

Pe 7 martie, la Restaurantul Orchidea Events din Sfântu Gheorghe se va desfășura  Conferința „Investește în Covasna!” – o conferință despre surse de finanțare publice și private pentru oamenii de afaceri și autoritățile publice din județ. Conferința este organizată la inițiativa senatorului Marius Obreja și își propune informarea în privința tuturor noutăților existente pe piața financiară astfel încât mediul de afaceri și administrațiile locale să fie cât mai informate.

Senatorul Marius Obreja a declarat că la Conferință vor participa reprezentanți ai Exim Bank – Banca de Export Import a României, CEC, Fondului Național de Garantare a IMM-urilor și a altor instituții financiar-bancare.

La eveniment au fost invitați toți primarii din județ, reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna și ai ASIMCOV. Alături de aceștia vor mai participa consultanți financiari și investitori, iar discuțiile vor avea ca temă modalitățile de accesare a unor finanțări adaptate realităților din județul nostru, inclusiv celor din sectorul bugetar, dar și sfaturi financiare.

„Consider că atragerea de capital în zona de investiţii private sau publice este cea mai directă cale de dezvoltare a judeţului și le sugerez celor din administrația locală să vină pregătiţi pentru a intra în legătură directă şi concretă cu finanţatorii, pe proiectele viabile din administraţiile publice pe care le conduc. M-ar întrista lipsa de la Conferință a vreunui primar, deoarece ar fi un semn de suficiență care ar arăta că nu au nevoie de așa ceva și că totul e bine. În acest caz, nu vom mai bate la porțile lor pe viitor cu ceva oferte”, a spus Marius Obreja, menționând că la Conferință sunt așteptați inclusiv reprezentanții Consiliului Județean Covasna și ai Primăriei Sfântu Gheorghe.

Evenimentul va începe de la ora 9,30 și se va încheia la ora 14, fiind conceput ca program cu luări de cuvânt, prezentări, informări și pauze de cafea.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.