ACTUALITATE 5 august 2013

Concurs pentru utilizatorii Cardurilor Comunitare

de Monica Vrânceanu | 182 vizualizări

Produs local

Marele Premiu al campaniei „Produs Local – Important pentru mine!” este un voucher de 1.000 de lei

Fundația  Comunitară  Covasna  lansează pe 12 august Campania „Produs Local – Important pentru mine!”, care are scopul de a proteja valorile locale tocmai în ideea de a asigura viitorul zonei.

Președintele Fundației Comunitare Covasna, Furus Levente, a declarat că utilizatorii Cardurilor Comunitare vor primi autocolante cu inscripția Campaniei, urmând ca acestea să fie lipite pe autoturisme. În cadrul campaniei, care se va desfășura până pe 13 septembrie, Fundația  va  distribui 10.000 de autocolante care vor putea fi preluate de la magazinele Bertis şi Merkur, cu prezentarea cardului comunitar. Fundația asigură premii în valoare de 3.000 de lei: Marele Premiu – un voucher de 1.000 de lei, și o sută  de vouchere în valoare de 20 de lei fiecare, acestea urmând a fi trase la sorți. Tot ceea ce trebuie să facă posesorii de Carduri este să obțină autocolantul, să-l lipească pe automobil iar apoi să trimită o fotografie la adresa hka@hka.ro. În fotografie trebuie să se vadă clar autocolantul și numărul de înmatriculare al mașinii, iar emailul mai trebuie să conțină numele și datele de contact al persoanei, precum și numărul cardului comunitar.

Tragerile la sorți se vor face săptămânal între 12 august și 13 septembrie, iar voucherele se vor utiliza în magazinele Bertis și Merkur. Cei interesați pot obține mai multe informații de pe site-ul Fundației, www.hka.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.