ACTUALITATE 13 martie 2014

Concurs pentru elevi de Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor

de Monica Vrânceanu | 157 vizualizări

ziua mondiala consumatori

Ziua Mondială a drepturilor consumatorilor este sărbătorită pe 15 martie, iar cu această ocazie, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Covasna organizează, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, faza judeţeană a Concursului Naţional Alege! Este dreptul tău.

Comisia de jurizare a competiţiei va fi formată din reprezentanţii CJPC Covasna şi IŞJ Covasna.

Concursul a fost lansat în luna februarie, iar pe 15 martie se desfăşoară faza la nivel judeţean. Participanţii sunt elevi din şcoli şi licee, indiferent de profil, dar împărţiţi în două grupe: pentru clasele I-VIII s-a organizat concurs de desene cu tema „Informarea completă, corectă şi precisă – un drept şi o necesitate pentru consumator”, iar pentru clasele IX-XI un concurs de eseu şi test grilă cu tema „Informarea completă, corectă şi precisă – un drept şi o necesitate pentru consumator”.

Aflat la cea de-a 12-a ediţie, concursul reuneşte 28 de elevi de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi, Colegiul Naţional Mihai Viteazul, Liceul Tehnologic Berde Áron din Sfântu Gheorghe, Liceul Tehnologic Apor Péter din Târgu Secuiesc, Liceul Kőrösi Csoma Sándor din Covasna şi din Liceul Teoretic Mircea Eliade din Întorsura Buzăului.

Câştigătorii concursului vor fi premiaţi, în vreme ce cei care vor obţine locul I şi II vor participa la etapa naţională organizată pe litoral în cursul verii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.