ACTUALITATE 9 noiembrie 2016

Concurs judeţean de desen pentru copii

de Iulia Drăghici - Taraș | 534 vizualizări

Copiii din grădiniţe şi elevii din clasele primare din judeţul Covasna au ocazia să participe, în perioada 20 octombrie – 29 noiembrie, la a patra ediţie a concursului judeţean de desen „Vadon”. Tematicile ediţiei din acest an sunt: „«Am descoperit» savana Africană!” şi „Minunile multicolore ale pădurii”. Cele mai reuşite desene vor fi premiate şi expuse în cadrul Expoziției Cinegetice din Sfântu Gheorghe, pe o perioadă de un an. Mai mult, organizatorii intenţionează publicarea unui catalog cu cele mai reuşite desene.

„La concurs vor fi acceptate numai lucrări de mărimea A3 sau A4, fără constrângeri în tehnica realizării acestora. Pe fiecare lucrare, pe verso, se vor trece următoarele informații: numele și prenumele copilului, numele, prenumele și funcția cadrului didactic, grupa sau clasa din care face parte copilul, numele instituției de învățământ, titlul lucrării și numărul temei alese, adresă de e-mail și număr de telefon unde pot fi contactați. Desenele vor fi depuse până la data de 29 noiembrie 2016 la Casa Bene, din Sfântu Gheorghe, str. Gróf Mikó Imre, nr.11 de marți până sâmbătă zilnic între orele 10-17”, arată organizatorii într-o postare pe Facebook.

Festivitatea de premiere va fi organizată în 14 decembrie a.c., începând cu ora 16.30 la Casa Bene. Câștigătorii concursului vor fi anunțați prin telefon /email.

Concursul este organizat de Asociaţia Vadon, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0720-000707 sau 0736-338826.

Teme articol: copii concurs desen Vadon
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.