ACTUALITATE 22 octombrie 2019

Concurs: desene și picturi, cu... pasiune

de Iulia Drăghici - Taraș | 1060 vizualizări

Tinerii cu vârste între 14 și 24 de ani sunt invitați să participe la un concurs de creație, organizat de Asociaţia Izsák Művek. Tema competiției de picturi și desene este „pasiunea”. 

Cuvântul „pasiune” poate fi foarte interpretabil, de aceea credem că vom vedea lucrări foarte diferite și creative. Și acesta e și scopul nostru: să motivăm tinerii să fie creativi și să creeze”, ne-a spus președintele Asociației, Arnold Izsák. 

Calendarul concursului arată că termenul de predare al lucrărilor, care va fi realizată personal, către organizatorii competiției, este 15 noiembrie. În această zi, imagini cu desenele și picturile trimise vor fi postate pe pagina asociației ((https://www.facebook.com/izsakmuvek/) și va începe etapa de strângere a aprecierilor, care durează până în 20 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați în 22 noiembrie. 

Lucrarea care strânge cele mai multe like-uri, dar și cea aleasă de juriu, vor fi premiate cu câte un voucher în valoare de 100 LEI, oferit de Art Contex. 

Detalii despre modalitatea de predare a lucrărilor, dar și alte informații pot fi obținute prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Asociației Izsák Művek sau telefonic la numărul 0725961709. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.